Antena Meniu Search
x

Laurențiu și Viorel de la 3 Sud Est, mesaj despre colegul lor, Mihai, infectat cu Covid-19: "I se administrează plasmă"

Laurențiu Duță și Viorel Șipoș, membri ai trupei 3 Sud Est, au anunțat pe pagina oficială e formației care este starea de sănătate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.11.2020, 13:23

Vezi și

Cei doi au confirmat faptul că Mihai este internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia.

"Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.

Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie.

Va tinem la curent cu starea lui Mihai", este mesajul postat pe Facebook de Laurențiu și Viorel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai Budeanu a fost transferat la Medgidia, pentru a beneficia de tratamentul cu plasmă

Reamintim că Mihai Budeanu, infectat cu Covid-19, a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Surse din spitalul Mangalia au declarat pentru Observator că artistul în vârstă de 44 de ani a fost transferat la Medgidia, pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.

"Greutatea îi îngreunează respirația", au mai precizat sursele Observator.

Rata de infectare în județul Constanța este de 5.97 la mia de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului Constanța este de 9.11, fapt care a condus la decizia de carantinare a municipiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Laurențiu și Viorel de la 3 Sud Est, mesaj despre colegul lor, Mihai, infectat cu Covid-19: "I se administrează plasmă"