Antena Meniu Search
x

Video Lecția de bricolaj: Cum se face un suport pentru lumânări

Lecţia de bricolaj de astăzi este despre cum ne confecţionăm singuri suport pentru lumânări. Gabi Ralea ne arată cum să folosim câteva capace pentru asta.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 17.12.2020, 15:45

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Cine are o bucată de lemn şi nu ştie ce să facă cu ea, o poate transforma într-un suport de lumânări.

Gabi Ralea, blogger de bricolaj şi decor: "Va fi şlefuit, va fi vopsit, îi vom adăuga suporturi. Îl vom decora cu un transfer specific iernii".

Transferul este, de fapt, un abţibild pe care îl aplicăm pe suprafaţă. Dar mai întâi să facem o listă cu materialele necesare: avem nevoie de capace, spray, şuruburi, bandă colorată şi lipici. Asta după ce şlefuim şi vopsim bucata de lemn. 

Gabi Ralea, blogger de bricolaj şi decor: "Ce facem acum este să desprindem folia de pe spate, fixăm transferul pe suprafaţa pe care vrem să o decorăm".

Ulterior, înainte să dezlipim folia de suprafaţă, trecem pe deasupra cu o bucată de material pentru a elimina posibilele bule de aer. 

Reporter: "La început ai zis că avem nevoie de capace, ce facem cu ele?" 

Gabi Ralea: "Cele trei capace vor fi vopsite cu spray-ul, le fixăm în partea de sus şi în ele punem lumânările. Le vom pune o bandă roşie pe margine, iar apoi le prindem. După ce le vopsim şi le punem panglica colorată, ne folosim de un cui şi un ciocan ca să le găurim şi apoi le punem în punctele marcate de pe suport pentru a le înşuruba. Cam asta e tot". 

Gabi Ralea, blogger de bricolaj şi decor: "Suportul e gata, rămâne să punem lumânările. Capacele sunt un pic mai mari decât lumânările, iar ceara se va aduna aici în loc să curgă pe suport".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Lecția de bricolaj: Cum se face un suport pentru lumânări