Antena Meniu Search
x

Leonard Bărbieru, zis Leuţu, din clanul Camataru, a fost capturat în Italia

Leonard Bărbieru, unul dintre membrii clanului Cămătaru, care se sustrăgea pedepsei cu închisoarea din 2012, a fost capturat în Italia. Interlopul a fost prins în orașul italian Pescara și va ispăși condamnarea în țară.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.02.2021, 09:53

Leonard Florian Bărbieru era urmărit internațional
Leonard Florian Bărbieru, zis Leuţu, din clanul Camataru, a fost capturat în Italia - captura video Antena3
  • Leonard Florian Bărbieru era dat în urmărire internațională.

Leonard Bărbieru a fost condamnat la 5 ani închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal și inițiere sau constituire a unui grup infracțional organizat.

El a părăsit România în anul 2012, anterior emiterii mandatului, astfel că a fost dispusă urmărirea sa la nivel internațional.

Leuțu a fost prin cu acte false în Italia

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, au continuat investigațiile, stabilind faptul că membrul clanului Cămătaru s-a aflat, în perioada în care s-a sustras executării pedepsei, pe teritoriul Spaniei și Italiei unde a folosit documente false privind identitatea.

În urma coroborării datelor obținute și a colaborării cu autoritățile judiciare din cele doua state, s-a stabilit că bărbatul locuia, în prezent, la o adresă din orașul Italian, Pescara, potrivit Mediafax.

Pe fondul colaborării apropiate, omologii italieni au reușit sa îl depisteze și să-l prindă pe bărbatul urmărit pentru a-l aduce în țară unde să execute pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Leonard Bărbieru, zis Leuţu, din clanul Camataru, a fost capturat în Italia