Antena Meniu Search
x

Licitaţie cu rochiile Prinţesei Diana

O licitaţie cu peste o mie de obiecte care au aparţinut celebrităţilor din toată lumea va avea loc la începutul lunii viitoare, în Statele Unite ale Americii.

Vezi și

O licitaţie cu peste o mie de obiecte care au aparţinut celebrităţilor din toată lumea va avea loc la începutul lunii viitoare, în Statele Unite ale Americii. 

Prinţesa Diana a strălucit la deschiderea Teatrului Savoy din Londra, în 1993, în rochia roz pal, fără bretele, decorată cu mărgele şi perle false. Păstrată într-o formă impecabilă, piesa vestimentară este estimată la aproximativ 80.000 de dolari.

În general, rochiile Dianei se vând cu peste 100.000 de dolari. Sunt la mare căutare printre colecţionari. Muzeele vor să aibă obiecte ale Dianei pentru că acestea aduc mulţi vizitatori. Oamenii încă sunt fascinaţi de Diana.

O a doua rochie a celei mai îndrăgite prinţese britanice va avea un nou proprietar după licitaţia din decembrie. Este o rochie lungă, verde smarald, purtată de prinţesa de Walles la o întâlnire cu premierul malaezian. O altă rochie fără bretele, una albă, dar şi un palton roşu aici intră ilustraţie, TC 02,09. paltonul vor fi de asemenea licitate. Cireaşa de pe tort e chiar o felie din tortul de nuntă al prinţului William cu ducesa Catherine.

Tortul reprezintă, desigur, o zi memorabilă. Oamenii vor să aibă această amintire. Fiona, cea care a creat tortul, a spus că un tort de fructe este în cea mai bună formă la 30 de luni după ce a fost făcut. O voi crede pe cuvânt! Dar nu va fi consumat. Este o veritabilă comoară şi o amintire din ziua nunţii lor.

Licitaţia va avea loc pe 5 şi 6 decembrie şi mai oferă rochii ce i-au aparţinut lui Marylin Monroe, dar şi recuzită din filmele SF şi din cele cu agentul 007 James Bond.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Licitaţie cu rochiile Prinţesei Diana