Antena Meniu Search
x

Live pe Facebook la volan, cu 231 km/h, pe o șosea din Timiș: "I-aș da mai tare, dar mi-e că-mi sare antena de pe mașină" (video)

Live pe Facebook la volan, cu 231 km/h, pe o șosea din Timiș. Imaginile de pe rețeaua de socializare au devenit virale, dar nu sunt unicele cu acest șofer în această postură.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.08.2020, 14:36

Viteză nebună pe autostradă Vezi și
  • Nu e prima ispravă de acest fel a vitezomanului.
  • În timpul transmisiunii răspundea celor care îl felicitau.

Imagini filmate de șoferul unui Audi în timp ce conduce cu 231 de km la oră au atras din nou atenția într-o transmisiune live pe Facebook. Bărbatul apasă pedala de accelerație pe o autostradă din Timiș și depășește cu mult viteza legală.

Bărbatul se prezintă ca fiind din Horezu, însă locuiește la Timișoara, scrie Tion. Îi place să circule cu viteză și transmite live pe Facebook cursele nebunești.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În noaptea de marți spre miercuri individul a dat cea mai recentă reprezentație. Circula pe A1, în județul Timiș, cu peste 230 de kilometri la oră și se lăuda internauților cu viteza pe care o atinge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Live pe Facebook la volan, cu 231 km/h, pe o șosea din Timiș: "I-aș da mai tare, dar mi-e că-mi sare antena de pe mașină" (video)