Antena Meniu Search
x

Livia e tânăra şoferiţă care a murit în accidentul de la Preluca. Avea doar 30 de ani

Livia e tânăra şoferiţă care a murit în accidentul de la Preluca. Avea doar 30 de ani maşina pe care o conducea a derapat şi s-a răsturnat, ajungând în curtea unei case.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.02.2019, 15:38

Livia e tânăra şoferiţă care a murit în accidentul de la Preluca. Avea doar 30 de ani maşina pe care o conducea a derapat şi s-a răsturnat, ajungând în curtea unei case.

Accidentul de sâmbătă de dimineaţă din Neamţ s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de trafic. Un WV condus de Livia, 30 de ani, a ieşit de pe şosea şi tânăra de la volan nu a mai putut fi salvată.

Medicii de pe salvare au găsit-o în stop cardio-respirator şi în ciuda manevrelor de resuscitare nu au mai putut face nimic pentru ea. Sora Liviei, 40 de ani, şi fiica acesteia, 16 ani, au fost şi ele rănite, dar fără ca vieţile să le fie puse în pericol.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că o tânără de 30 de ani, din Tarcău, a condus un autoturism pe direcția Bicaz – Piatra-Neamț, iar pe DN 15, în localitatea Preluca, ar fi pierdut controlul asupra volanului, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil, s-a rasturnat, fiind proiectată într-o curte.

Livia petrecuse noaptea în casa părinţilor ei, la Tarcău, iar de acolo plecase dis de dimineaţă alături de sora şi nepoata ei spre Bacău, acolo unde ea locuia.

Din nefericire nu va mai ajunge niciodată acasă, iar pe facebook curg mesajele de condoleanţe. "Dumnezeu să te ierte, om frumos!", a scris Andreea, o prietenă, în vreme ce un alt mesaj a însoţit această postare: "Ce destin! A murit mult prea tânără, Livia, Dumnezeu să te ierte!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Livia e tânăra şoferiţă care a murit în accidentul de la Preluca. Avea doar 30 de ani