Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea a plecat de la DNA după 20 de minute: "De obicei astea se dau la avocați. Au spus că trebuie să vin personal"

Fostul președinte PSD a părăsit sediul Direcției Naționale Anticorupție după 20 de minute, susţinând că procurorii l-au informat că se menține sechestrul în dosarul Tel Drum.

de Monica Palade

la 26.07.2021, 17:57

Foto: Inquam Photos - Octav Ganea Vezi și

Fostul lider PSD a spus, la ieșirea din sediul DNA, că trebuia să fie reprezentat doar de avocați, ulterior fiind informat că trebuie să se prezinte personal. „De asta m-a chemat (să i se aducă la cunoștiință că se menține sechestrul în dosarul Teldrum - n.r.). De obicei astea se dau la avocați. În ziua respectivă chiar le-au spus dimineață că o să le ia avocații și peste două ore au spus că trebuie să vin personal”, a spus Liviu Dragnea la ieșirea de la DNA.

El a afirmat că trebuia să meargă la medic luni, „la niște analize, la 12.00”.

Convocat din nou la DNA

Liviu Dragnea a fost convocat la DNA, luni, la ora 13.00. Potrivit lui Codrin Ştefănescu, fostul şef al PSD ar fi avut o programare la medic, la aceeaşi oră. „Vreau sā fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuā! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fārā el! Dar sistemul ăsta ticālos şi rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, in formā continuatā, ,dovada clarā a unor spaime imense”, ascris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul lider al PSD a fost așteptat la intrarea în DNA de circa 20 de susținători, o femeie aruncând cu ouă și iaurt în doi protestatari „rezist”. Susținătorii lui Dragnea aveau pancarte cu mesaje precum „Opriți hărțuirea nevinovaților” și „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”.

În iunie 2020, la trei ani de la demararea anchetei Teldrum, Liviu Dragnea a trecut de la calitatea de suspect la cea de inculpat. În acest dosar, fostul lider al PSD este acuzat de abuz în serviciu și deturnarea unor fonduri europene. Liviu Dragnea a ajuns la DNA, fiind convocat de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă sechestrul judiciar în dosarul Tel Drum, după cum a anunţat avocata fostului lider PSD, Flavia Teodosiu. Prejudiciul din dosarul Tel Drum de aproape 30 milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea a plecat de la DNA după 20 de minute: "De obicei astea se dau la avocați. Au spus că trebuie să vin personal"