Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, surprins sărutând-o cu foc pe iubita lui, Irina Tănase. Cu ochii închişi, liderul PSD a oferit poza anului

Liviu Dragnea şi iubita lui Irina Tănase au oferit de departe poza anului. Şeful PSD s-a lăsat fotografiat în timp ce-şi sărută pasional, cu ochii închişi, viitoarea soţie.

Liviu Dragnea, surprins sărutând-o cu foc pe iubita lui, Irina Tănase
Liviu Dragnea, surprins sărutând-o cu foc pe iubita lui, Irina Tănase. Cu ochii închişi, liderul PSD a oferit fotografia anului - ziaruldeiasi.ro

Liviu Dragnea şi iubita lui Irina Tănase au oferit de departe poza anului. Şeful PSD s-a lăsat fotografiat în timp ce-şi sărută pasional, cu ochii închişi, viitoarea soţie.

S-a întâmplat la o nuntă importantă, unde Paul Stănescu a fost socru mic. Vicepremierul a făcut nuntă mare pentru fata lui, la Caracal. 

Surprinzător este că fotografia nu surprinde o ipostază furată paparazzi. Imaginea a fost postată pe Instagram chiar de Irina Tănase, iubita sa cu 30 de ani mai tânără.

Fotografia a stârnit reacţii de tot felul pe internet. Unii aplaudă scena de iubire, care seamănă foarte bine cu un afiş de film, alţii înjură de mama focului şi fac glume pe seama celor doi. 

"Deci ei chiar se pupă. Fata asta chiar se pupă cu el, măh. Ce pasional pare domnu' Dragnea. Dragu' de el, cu dinții lui cu tot", a scris tânăra care a repostat fotografia pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea, surprins sărutând-o cu foc pe iubita lui, Irina Tănase. Cu ochii închişi, liderul PSD a oferit poza anului