Antena Meniu Search
x

Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Tulcea. Mai mulţi locatari au rămas pe drumuri

Mai mulţi locatari din Tulcea au rămas pe drumuri, după ce o explozie puternică a cuprins un bloc de garsoniere din oraş. Patru oameni au fost răniţi, după ce au suferit arsuri în urma deflagraţiei.

de Redactia Observator

la 14.11.2019, 15:15

Vezi și

Mai mulţi locatari din Tulcea au rămas pe drumuri, după ce o explozie puternică a cuprins un bloc de garsoniere din oraş. Patru oameni au fost răniţi, după ce au suferit arsuri în urma deflagraţiei.

Un bătrân de 78 de ani este în stare gravă şi a fost trimis la Bucureşti. Oamenii s-au trezit speriaţi din somn şi au încercat să se evacueze. 30 de garsoniere au fost afectate în totalitate şi sase maşini aflate în parcarea blocului.

Alarma s-a dat la ora 6 şi 10 minute în Cartierul de Vest al Municipiului Tulcea. Tânărul din imagini locuieşte la etajul doi, vizavi de garsoniera bătrânului de 78 de ani, acolo unde a pornit explozia.

Uşi sărite din balamale, geamuri sparte, tencuială căzută, mobilă ruptă şi oameni pe drumuri. Deflagraţia a fost atât de puternică încât mai multe ustensile din bucătărie au sărit pe geam şi au ajuns în mijlocul străzii.

Oamenii privesc înmărmuriţi din faţa blocului ce a mai rămas din locuinţele lor şi spun că în prag de iarnă nu au unde să se mute.

În urma deflagraţiei, maşinile parcate lângă bloc au fost serios avariate. Trei victime au ajuns de urgenţă la spital. Bătrânul de 78 de ani are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi a fost trimis la Spitalul de Arşi din Capitală.

Cel mai probabil explozia ar fi pornit de la o butelie lăsată nesupravegheată. Inspectoratul de Stat în Construcţii va face verificări pentru a stabili dacă structura de rezistenţă a blocului a fost afectată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Tulcea. Mai mulţi locatari au rămas pe drumuri