Antena Meniu Search
x

Locuitorii dintr-o comună din Prahova, alertaţi prin Ro-Alert de prezenţa unui urs periculos în zonă

Locuitorii din comuna Păuleşti, judeţul Prahova, au fost avertizaţi duminică după-amiaza, prin Ro-Alert, de prezenţa unui urs periculos în comuna lor.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 15:23

Problema urşilor pare uşor scăpată de sub control în România
Problema urşilor pare uşor scăpată de sub control în România - Profimedia
  • Situaţia urşilor din România pare uşor scăpată de sub control.

Este alertă maximă în Prahova, după ce un urs periculos şi-a făcut apariţia, duminică după-amiaza, în comuna Păuleşti. Forţele de ordine ajunse la faţa locului nu au reuşit capturarea ursului, astfel că localnicii au fost avertizaţi, prin Ro-Alert, să fie extrem de atenţi şi să ia măsuri în ceea ce priveşte protejarea vieţii lor şi a animalelor din ogradă.

Incidentul survine la doar câteva ore după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a anunţat prezenţa unui urs chiar în municipiul Ploieşti, în zona de nord a oraşului.

Cum comuna Păuleşti este situată la doar câţiva kilometri de municipiul Ploieşti, specialiştii nu exclud posibilitatea să fie vorba despre acelaşi urs.

Cu toate acestea, situaţia urşilor din România pare uşor scăpată de sub control. Tot mai mulţi telespectatori ne atrag atenţia în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă urşii pentru vieţile lor, dar şi în legătură cu pagubele uriaşe pe care urşii le produc.

Cele mai multe mesaje sunt primite de la telespectatori din Harghita, Prahova, Braşov, dar şi Neamţ sau chiar Argeş. De departe cele mai multe mesaje au fost primite, însă, de la telespectatori din municipiul Săcele, judeţul Braşov, oamenii fiind disperaţi pentru că simt şi văd cum îşi pierd agoniseala de o viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Locuitorii dintr-o comună din Prahova, alertaţi prin Ro-Alert de prezenţa unui urs periculos în zonă