Antena Meniu Search
x

Video Locuitorii unei comune din Olt și-au organizat propria paradă de Ziua Națională. Cu ce au fost înlocuite tunurile și Arcul de Triumf

Fă rai din ce ai! E vorba de duh a locuitorilor dintr-o comună din Olt, care de ziua naţională şi-au făcut propria paradă. În loc de soldaţi, flăcăii satului au defilat în haine de camuflaj, iar în loc de taburi sau tancuri, atv-urile au făcut spectacol. Din peisaj n-au lipsit Arcul de Triumf sau turnul Eiffel.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 08:10

Vezi și

Startul s-a dat la intrarea în comuna Optaşi Măgura, din judeţul Olt. În faţă au mers în coloană câteva ATV–uri, dubiţa cu tunul improvizat din pal vopsit şi un stâlp de lemn, apoi şaretele şi călăreţii. Localnicii au ieşit la porţi să întâmpine convoiul fluturând steagul României în mâini. Sătenii au încropit parada din ce aveau mai de preţ prin gospodărie. 

Defilarea a ajuns şi la Arcul de Triumf, aşezat lângă "turnul Eiffel" din satul "Paris" al comunei. Câţiva tineri din Cluj se abat de la drumul lor, atraşi de un alt monument din comună: totemul cu 8 cărţi de joc. Bineînţeles, aşi! Mândru nevoie mare de paradă, primarul promite că aceasta va deveni un obicei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Locuitorii unei comune din Olt și-au organizat propria paradă de Ziua Națională. Cu ce au fost înlocuite tunurile și Arcul de Triumf