Antena Meniu Search
x

Femeie spulberată de un TIR pe trecerea de pietoni, în Covasna (Video)

O femeie în vârstă a fost spulberată chiar de pe trecerea de pietoni de şoferul unui TIR, care nu a redus viteza în dreptul trecerii şi a luat-o pe bătrână în plin.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.02.2020, 10:44

Un şofer de TIR nu a oprit la trecerea de pietoni, în Covasna
O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni, în Covasna - Captura Facebook

O femeie în vârstă a fost spulberată chiar de pe trecerea de pietoni de şoferul unui TIR, care nu a redus viteza în dreptul trecerii şi a luat-o pe bătrână în plin.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri şi i-a fost salvată viaţa, însă se alfă în continuare în stare foarte gravă.

Bătrână lovită de TIR pe trecerea de pietoni, în Covasna

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă în care a fost implicat un pieton. Din primele verificări, rezultă că un bărbat în vârstă de 24 ani, în timp ce conducea un autotractor care tracta o remorcă pe DN 11 din direcția Brașov către Târgu Secuiesc, în dreptul km 38 a surprins și a accidentat o femeie în vârstă de 70 ani, care traversa drumul public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a victimei.

Conducătorul vehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vatămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Femeie spulberată de un TIR pe trecerea de pietoni, în Covasna (Video)