Antena Meniu Search
x

Lovitura cu sabia dată de traficantul de droguri aproape că l-a decapitat pe poliţistul de la trupele speciale. Ciprian nu purta cască de protecţie

Potrivit diagnosticului stabilit de medicii suceveni, Ciprian a fost stabilizat hemodinamic şi respirator, însă rana la cap este teribilă.

Lovitura cu sabia dată de traficantul de droguri aproape că l-a decapitat pe poliţistul de la trupele speciale. Ciprian nu purta cască de protecţie

Lovitura cu sabia a interlopului sucevean traficant de droguri, Alexandru Huţuleac, asupra agentului şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a fost executată cu o forţă extraordinară.

Potrivit diagnosticului stabilit de medicii suceveni, Ciprian a fost stabilizat hemodinamic şi respirator, însă rana la cap este teribilă. Poliţistul prezintă o fractură frontoparietală cu interesare orbito nazo etmoidală, dilacerare parenchim cerebral frontoparietal drept, cu angajare cerebrală de 15 mm. Având în vedere gravitatea rănii, prognosticul medicilor este unul extrem de rezervat.

Poliţistul Dan Ciprian Sfichi se afla la o percheziţie, alături de alţi 3 colegi, iar în momentul în care au reuşit spargerea uşii suspectului, din interior, de la adăpostul întunericului, suspectul a ripostat violent, înarmat cu o sabie, reuşind să-l lovească frontal pe Ciprian. Pentru că nu purta cască, dintr-un motiv încă necunoscut, poliţistul a apucat, totuşi, să se protejeze cu mâna stângă, reuşind să ridice antebraţul până la nivelul ochilor. Potrivit medicilor, Ciprian are şi cotul stâng fracturat, în urma aceleiaşi lovituri.

Agresorul nu este la prima intalnire cu politia, in 2017 a fost cercetat intr-un alt dosar, arestat 30 de zile, apoi pus in libertate cu control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Lovitura cu sabia dată de traficantul de droguri aproape că l-a decapitat pe poliţistul de la trupele speciale. Ciprian nu purta cască de protecţie