Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban: "Regret demisia lui Victor Costache, îi mulțumesc pentru buna colaborare"

Ludovic Orban a declarat, joi dimineață, că regretă demisia lui Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății, precizând totodată că îl va propune ministru interiman pe secretarul de stat Nelu Tătaru.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 26.03.2020, 10:55

Ludovic Orban
Premierul Ludovic Orban, declarație de presă la Palatul Victoria, 26 martie 2020 - Observator

Ludovic Orban a declarat, joi dimineață, că regretă demisia lui Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății, precizând totodată că îl va propune ministru interimar pe secretarul de stat Nelu Tătaru.

"Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din guvernul pe care îl conduc, am făcut echipă și împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înțeleg și îi mulțumesc pentru bună colaborare pe care am avut-o", a transmis Ludovic Orban, într-o declarație de presă susținută la Palatul Victoria.

În ceea ce privește funcția, îi voi propune domnului președinte Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Sănătății pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru. Face parte din echipa de la Ministerul Sănătății, a fost, este și va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirus, deja stăpânește foarte bine toate procedurile, tot planul de măsuri, astăzi se găsește la Suceava, l-am sunat și l-am informat de intenția mea de a-l propune că ministru al Sănătății, urmând să revină în București și să discutăm toate detaliile", a mai precizat premierul Orban.

- Știre în curs de actualizare - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ludovic Orban: "Regret demisia lui Victor Costache, îi mulțumesc pentru buna colaborare"