Antena Meniu Search
x

Imagini cu Ludovic Orban când se urcă pe cântarul unei bătrâne din Pitești, cu o armată de jurnaliști după el

Moment inedit în timpul vizitei lui Ludovic Orban la Pitești. Însoțit de o armată de politicieni locali și jurnaliști, premierul a mers să se cântărească la o femeie care i-a ieșit în cale cu un cântar de baie așezat cu grijă pe un teanc de ziare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.09.2020, 16:24

Ludovic Orban s-a cântarit în centrul orașului Pitești Vezi și
  • Ludovic Orban a participat la semnarea contractelor pentru tronsoanele 3 şi 4 ale drumului expres Piteşti-Craiova.
  • Premierul s-a urcat pe cântarul unei femei care își aștepta clienții preocupați de kilogramele lor în centrul orașului Pitești.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

După ce a aflat că are 84 de kilograme, Ludovic Orban a mai îndemnat pe cineva să urce pe cântar, timp în care a plătit-o discret pe femeie.

”Ai grijă! Când oi fi președinte la Consiliul Județean să nu te îngrași”, îi spune Lucian Bode tânărului politician care îl însoțea pe Orban.

Miercuri, Ludovic Orban s-a aflat în Argeș, unde a participat la semnarea contractului tronsonului 4 Drum Expres Pitești- Craiova, împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

"Este un moment extrem de important în dezvoltarea infrastructurii de transport a României. (...) Odată cu decizia Ford de a investi în România, Grupul Ford a purtat negocieri cu Guvernul României şi în cadrul unui memorandum pe care l-am discutat, printre punctele înscrise a fost trecut acest obiectiv de investiţii. (...) Ministrul Transporturilor eram eu şi sunt şi semnatar al acelui memorandum. Imediat ne-am apucat de lucru, am realizat studiul de fezabilitate, am aprobat documentaţia tehnico-economică (...) în 2008. Din păcate, în 2008 a trebuit să părăsim guvernarea şi iată că suntem în anul 2020 şi abia în anul 2020 reuşim să semnăm contractele de proiectare şi construcţie pe toate cele patru tronsoane ale drumului expres", a declarat Ludovic Orban, într-o conferință de presă.

Anterior, prim-ministrul a vizitat şantierul viitoarei săli polivalente de la Piteşti, lucrare finanţată de Compania Naţională de Investiţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini cu Ludovic Orban când se urcă pe cântarul unei bătrâne din Pitești, cu o armată de jurnaliști după el