Meniu LIVE
Search
x

Luminița, femeia spulberată pe trecere la Aiud, era un medic aperciat la spitalul din oraș

Luminița, femeia spulberată pe trecere la Aiud, era un medic aperciat la spitalul din oraș. Un șofer de 24 de ani a zburat-o efectiv de pe zebră, cu viteză, o adolescentă care abia a terminat liceul a rămas fără mamă.

De Cosmin Stăniloiu la 27.09.2020, 12:37
  • Luminița Viorica Bălțat lucra în secția Boli Infecțioase.
  • Ultimele ei clipe de viață, surprinse de camerele de supraveghere.

Tragedie sâmbătă noaptea la Aiud, unde o femeie de 45 e ani, medic la secția de boli infecțioase a Spitalului din localitate, a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un șofer vitezoman. Viorica Luminița Bălțat a murit la spital, din cauza rănilor, în ciuda eforturilor disperate ale colegilor ei de a o salva.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă din Aiud, în direcţia Aiud - Turda, un tânăr de 24 de ani, din comuna Mihalţ, nu ar fi acordat prioritate de trecere şi a acroşat o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Victima fost surprinsă de camerele de supraveghere cu câteva secunde îninte de impact, trecând pe trotuar și angajându-se apoi în traversarea regulamntară a străzii. Aproape trecuse strada când a veni autoturismul care a locit-o i efectiv a aruncat-o în aer.

"Colectivul Spitalului Municipal Aiud este in doliu la stingerea brusca si tragica din viata a colegei noastre Doamna Baltat Viorica Luminita in urma unui accident aseara la ora 20.30. Condolente familei greu incercate. Dumnezeu s-o odihneasca.", a fost mesajul postat duminică de dimineață pe pagina de Facebooka Spitalului Municipal din Aiud.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Luminița, femeia spulberată pe trecere la Aiud, era un medic aperciat la spitalul din oraș