Antena Meniu Search
x

Luptă acerbă în prima confruntare pe echipe a sezonului Chefi la Cuţite

O luptă a tensiunii şi a emoţiilor intense. Aşa se anunţă prima confruntare pe echipe, din această seară, a sezonului şapte "Chefi la Cuţite". Îmbrăcaţi în tunici verzi, albastre şi mov, concurenţii vor intra pentru prima oară împreună în bucătărie.

de Redactia Observator

la 11.11.2019, 22:10

Vezi și

O luptă a tensiunii şi a emoţiilor intense. Aşa se anunţă prima confruntare pe echipe, din această seară, a sezonului şapte "Chefi la Cuţite". Îmbrăcaţi în tunici verzi, albastre şi mov, concurenţii vor intra pentru prima oară împreună în bucătărie. E locul în care vor afla pe propria piele cum emoţiile duc inevitabil la greşeli şi conflicte gata să dea în clocot. 

Cu cele trei echipe pregătite de atac, Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu pornesc lupta la bancul de lucru. Emoţiile primului battle îşi vor spune cuvântul. La fel şi primii juraţi invitaţi la degustare: echipa lui Marius Moga.

Entuziaşti şi cu "poftă" de gătit, cei 21 de concurenţi vor fi luaţi prin surprindere de strategiile chefilor. Încep atacurile directe la amuletele câştigate în perioada preselecţiilor.

Emoţiile copleşitoare, combinate cu ritmul infernal, vor impune intervenţia medicului.

Cum va decurge prima sesiune de gătit din sezonul şapte şi ce echipă va învinge, aflaţi diseară, într-o nouă ediţie "Chefi la cuţite" de la ora 20:00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Luptă acerbă în prima confruntare pe echipe a sezonului Chefi la Cuţite