Antena Meniu Search
x

Lupte într-un supermarket din Bacău, pe televizoare la reducere

Apetitul românilor pentru promoţii dă naştere unor scene incredibile! S-a întâmplat la Bacău, la deschiderea unui nou supermarket din oraş. Oamenii au luat, pur şi simplu, cu asalt magazinul ca să fie siguri că prind reducerile. S-au îmbrâncit şi s-au înjurat ca la uşa cortului.

de Redactia Observator

la 08.02.2019, 17:19

Vezi și

Apetitul românilor pentru promoţii dă naştere unor scene incredibile! S-a întâmplat la Bacău, la deschiderea unui nou supermarket din oraş. Oamenii au luat, pur şi simplu, cu asalt magazinul ca să fie siguri că prind reducerile. S-au îmbrâncit şi s-au înjurat ca la uşa cortului. Mai ales la raionele de electronice.

Cursa contracronometru a început în momentul în care uşa magazinului s-a deschis. Oamenii, care aşteptau de ceva vreme în faţa supermarketului, au dat năvala. Ţinta: cele 20 de televizoare, la reducere. Prea puţine pentru doritori. Care ajung să se încaiere.

Luptele continuă apoi printre rafturi. Deşi bărbatul iese învingător, într-un final îi cedează televizorul femeii.

Alt colţ al magazinului, altă bătălie. Protagonişti: tot o femeie şi un bărbat. De această dată însă, scenele sunt şi mai agresive.

Spiritele s-au calmat imediat ce angajaţii magazinului au anunţat că stocul produselor la promoţie s-a epuizat. Preţul televizoarelor fusese redus la jumătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Lupte într-un supermarket din Bacău, pe televizoare la reducere