Antena Meniu Search
x

"De ce, Doamne? De ce am ajuns să ne petrecem florile?". Mesaje emoţionante după moartea unei adolescente de 18 ani din Botoşani

Lacrimi dureroase pentru moartea unei tinere de doar 18 ani, din satul Balinți, comuna Havârna, Botoşani.

de Monica Palade

la 14.10.2021, 17:05

Emilia Maria a murit în urma unei boli crunte, care a avut un debut fulgerător, la un spital din Iaşi. Toţi cei care au cunoscut-o sunt în stare de şoc pentru dispariţia sa fulgerătoare. Pe 27 septembrie, fata abia împlinise 18 ani. 

„Ziua de 13 octombrie 2021 ne-a arătat cât de fragili suntem în fața încercărilor destinului și cât de nedrept se pot curma toate visurile și planurile noastre de viitor. Maria Ostafi, eleva noastră de clasa a XII-a, a părăsit sala de clasă pentru totdeauna, lăsându-ne înmărmuriți de durere și neputință.

Colegii au așteptat-o pe Maria să-i ureze „La multi ani!”, pe 27 septembrie, când a trecut pragul maturității, dar perioada de spitalizare s-a prelungit acum în eternitate! Albastrul infinit să îți îmbrățișeze zborul și să ușureze suferința tuturor celor pe care i-ai lăsat în lumea aceasta devenită pustie!!”, a scris colectivul Liceului „Regina Maria” Dorohoi, liceul unde învăţase fata, potrivit Botoşăneanul.

"De ce, Doamne? De ce am ajuns să ne petrecem florile?"

”Sincere condoleanțe și compasiune părinților ei, Petronela și Mirel Ostafi, colegilor, rudelor, vecinilor și prietenilor! Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. Dar acest înger de copil a plecat prea devreme, lăsând în urmă un gol imens, tristețe, multă durere și lacrimi. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească! Amin”, scrie şi comunitatea din Havârna.

Şi învăţătoarea fetei a scris un mesaj emoţionant. partea învățătoarei Emiliei, pe care fata a vizitat-o chiar înainte de a pleca la spital. „Draga mea, Emy…. nu am cuvinte, faptul că acum trei săptămâni ai venit la mine să mă vezi, după foarte mulți ani, mă duce cu gândul c-ai vrut să-ți iei rămas bun de la mine, copil frumos, și n-ai vrut să mă superi, spunându-mi că vei pleca…. Mă doare sufletul prea tare, am fost primul tău profesor, ți-am fost mamă pentru primii tăi ani din școală, zâmbetul tău cald în colțul gurii, cuvântul “Doamna“ spus cu bunătate, nu pot să-l uit. De ce, Doamne? De ce am ajuns să ne petrecem florile? Dumnezeu să te ia în sânul lui, să nu-ți fie frică și nici frig, nu te voi uita niciodată! Maria Ostafi Emilia, fata cu părul de foc!”, a scris Liliana Humphreys.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "De ce, Doamne? De ce am ajuns să ne petrecem florile?". Mesaje emoţionante după moartea unei adolescente de 18 ani din Botoşani