Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Mă mir că n-au ars copiii". Trei case, mistuite de flăcări în Bistriţa. Disperaţi, oamenii au sărit să stingă singuri vâlvătaia

Incendiu devastator, ieri, într-o localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud. Trei case au fost distruse de flăcări, după ce la panoul electric al uneia dintre locuinţe a avut loc un scurtcircuit. Alertaţi de fumul gros şi focul care se extindea cu repeziciune, vecinii au încercat să stingă până la sosirea pompierilor. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

de Redactia Observator

la 10.07.2024 , 08:34

Flăcările violente au izbucnit din senin la o casă, însă din cauza faptului că în apropierea acesteia se mai aflau alte două locuinţe, focul s-a extins rapid. Disperaţi, vecinii au pus mâna pe găleţi şi au sărit să stingă focul până la sosirea pompierilor.

De la ce ar fi pornit incendiul

"Incendiul era anunțat la o casă de locuit și la acoperișul acesteia, între timp am fost anunțați că s-a extins la o a doua casă. Înainte să ajungem la locul intevenției a fost afectată o a treia", a declarat Paul Săsărman, reprezentant ISU Bistrița-Năsăud.

Vezi și

"Am văzut fumul și când am văzut fumul de la casa aia nu am mai putut să facem nimic, ne-am întins pe două rânduri cu găleți din mână în mână. Ne-am urcat pe pod , pe casă şi am dat apă", "Acolo a ars, mă mir că nu au ars copiii, că s-au trezit dezbrăcaţi din pat", au spus martorii.

Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit de vâlvătaia care a distrus totul în cale. Autoritățile locale, dar şi comunitatea vor ajuta familiile rămase acum fără un acoperiş deasupra capului. Incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » "Mă mir că n-au ars copiii". Trei case, mistuite de flăcări în Bistriţa. Disperaţi, oamenii au sărit să stingă singuri vâlvătaia