Antena Meniu Search
x

Video Mădălina Creţan prezintă desertul cu care a impresionat la "Chefi la Cuţite"

Mădălina, soţia artistului Nosfe, a participat la emisiunea "Chefi la Cuţite" în sezonul 10, iar acolo i-a încântat pe chefi cu un desert pe care ea îl prepară des acasă: prăjitura cu mac. 

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 22.03.2023, 10:42

Vezi și

Mădălina Crețan, soţia regretatului artist Nosfe, este mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură şi de familie. Mădălina şi Nosfe au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 9 ani şi au împreună o minunată fetiţă, Iris, de 6 anişori.

Mădălina Creţan: "Este o prăjitură cu greutate, pentru că este prima prăjitură pe care eu am învățat-o pe mama mea. Se face foarte repede și foarte ușor. Avem nevoie de: făină, zahăr, lapte, unt, ouă, cacao, semințe de mac, praf de copt, esență de migdale și fulgi de migdale."

Pe lângă gătit, Mădălina se pregăteşte de lansarea noului album şi lucrează şi la o expoziţie de artă în memoria fostului soţ. 

Mădălina: "Am emoțiii mari, pentru că vreau să iasă totul așa cum și-ar fi dorit el."

Mădălina Crețan și regretatul ei soț, Nosfe, au participat la show-ul culinar Chefi la Cuțite, în echipe diferite. Artistul era îndrăgostit de acest desert, care i-a oferit soției sale un punctaj generos la Chefi la Cuțite.

Mădălina nu se fereşte să recunoască faptul că atât ea cât şi cea mică au avut nevoie de ajutorul specialiştilor pentru a încerca să se reechilibreze după pierderea suferită. 

Vezi reţeta prăjiturii în VIDEO!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mădălina Creţan prezintă desertul cu care a impresionat la "Chefi la Cuţite"