Antena Meniu Search
x

Magdalena Şerban fusese concediată cu câteva ore înainte să comită crima de la metrou! Foştii colegi ai femeii dezvăluie ce s-a întâmplat în ziua tragediei (Video)

Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani care marţi seară a ucis-o pe Alina Ciucu, în staţia Dristor 1, fusese concediată cu câteva ore înaintea tragediei.

Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani care marţi seară a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o intenţionat în faţa metroului, în staţia Dristor 1, fusese concediată cu câteva ore înaintea tragediei.

Cu trei zile în urmă, femeia se angajase casieră la un magazin din Bucureşti.

Reporterii Observator au stat de vorbă cu trei dintre foştii colegi de muncă ai criminalei, despre care spun că avea "apucături dubioase".

"Avea nişte scăpări, aşa. Lucra la casă. Câteodată mai ţipa, câteodată se certa. Cu clienţii se mai certa. A lucrat în tura de după-amiază. A fost dată afară pentru că a întârziat la muncă. Şefa a întrebat-o de ce a întârziat şi i-a spus nişte prostii", a dezvăluit unul dintre vânzători. 

"A stat doar trei zile. S-a certat şi cu şeful nostru, i-a vorbit vulgar. I-a zis ceva de genul, că a întârziat la muncă şi i-a zis: "dar, ce, nu pot să mă...". S-a certat cu şefa noastră chiar în ziua aia. A fost aici, la noi! Ea lucra de trei zile şi voia bani", a mărturisit una dintre casiere.

"Trei zile a stat la noi. Nu se înţelegea cu nimeni. A întrebat-o şefu' ceva, ea a răspuns într-un mod neadecvat. A spus nişte lucruri care au dat de bănuit", a declarat o altă fostă colegă a Magdalenei.

Reamintim că Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a ucis-o, marţi seară, pe Alina Ciucu, de 25 de ani, împingând-o în faţa trenului, la staţia de metrou Dristor 1.

Cu câteva ore înaintea tragediei, femeia a atacat o altă fată, în acelaşi fel, doar că aceasta, datorită prezenţei de spirit a reuşit să scape cu viaţă. 

După alte câteva ore, criminala a fost prinsă de poliţişti, reţinută pentru 24 ore şi, ulterior, arestată pentru 30 de zile.

Magdalena Şerban este cercetată pentru omor şi tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Magdalena Şerban fusese concediată cu câteva ore înainte să comită crima de la metrou! Foştii colegi ai femeii dezvăluie ce s-a întâmplat în ziua tragediei (Video)