Antena Meniu Search
x

Magdalena Şerban le-a dezvăluit judecătorilor de ce le-a împins pe fete în faţa metroului: "Am avut o disperare! A doua fată mă deranja foarte tare" (Video)

Magdalena Şerban le-a dezvăluit judecătorilor motivul pentru care le-a atacat pe cele două tinere, în staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1.

Magdalena Şerban le-a dezvăluit judecătorilor de ce le-a împins pe fete în faţa metroului: "Am avut o disperare! A doua fată mă deranja foarte tare" (Video) - Observator

Magdalena Şerban le-a dezvăluit judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti motivul pentru care le-a atacat pe cele două fete la metrou, în staţiile Costin Georgian şi Dristor 1.

"Nu recunosc învinuirile care îmi sunt aduse. Am avut o stare de deznădejde şi disperare. A doua fată asculta muzica tare a căşti şi mă deranja foarte tare. Am avut o viaţă scăzută şi lipsă de hrană, lipsă de adăpost, nefinalizarea proceselor şi din acest motiv am avut o disperare şi o decădere faţă de lipsa unei speranţe. Nu recunosc faptele şi nu am dat cu piciorul în fata aceea!", a declarat femeia acuzată de omor.

Astăzi, Magdalena Şerban  fost adusă la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă contestaţia ei la decizia de arestare preventivă.

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

În seara de 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins-o pe Alina Ciucu în faţa metroului. 

Tânăra a murit pe loc, fiind lovită de trenul ce tocmai intra în staţie.

Cu câteva ore înainte, Magdalena Şerban o împinsese pe Alexandra spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă tânăra a opus rezistenţă şi a scăpat cu viaţă.

Astăzi, ucigaşa de la metrou a cerut confruntare cu Alexandra. Femeia în vârstă de 36 de ani spune că nu a fost o tentativă de omor, ci doar o simplă îmbrânceală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Magdalena Şerban le-a dezvăluit judecătorilor de ce le-a împins pe fete în faţa metroului: "Am avut o disperare! A doua fată mă deranja foarte tare" (Video)