Antena Meniu Search
x

Video "M-ai curentat! Dom'le, vrei să mă omori?" Scandal de proporţii în sediul DSP Arad, după ce directorul economic şi-a electrocutat un coleg

Un scandal de proporţii s-a derulat, marţi dimineaţa, în sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) din Arad, unde un director a folosit un dispozitiv cu electroşocuri pe un coleg cu care avea divergenţe. El avea asupra lui şi un spray cu piper, cu care i-a ameninţat pe cei din jur. Poliţiştii au întocmit dosar penal. 

de Redactia Observator

la 07.02.2023 , 17:53

"Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre o stare conflictuală între doi angajaţi ai unei instituţii publice din Arad. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, pentru clarificarea stării de fapt. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi lovirea sau alte violenţe", a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Conform sursei citate, toate părţile au fost audiate, iar deocamdată dosarul este întocmit cu privire la faptă, adică "in rem". Anterior, surse din cadrul DSP Arad declaraseră, prezentând şi o filmare cu incidentul, că directorul economic Gheorghe Iulian Penzeş i-a ameninţat pe unii colegi, spunând că are asupra sa dispozitivul cu electroşocuri pentru a se apăra. El avea şi un spray iritant cu piper.

"Acum mă şpreiaţi pe mine? Nu ne ameninţaţi cu spray-ul!"

Vezi și

Conform filmării, la un moment dat, directorul economic a pus aparatul cu electroşocuri pe mâna unui coleg şi l-a pornit, iar cel agresat a strigat: "M-ai curentat! Dom'le, vrei să mă omori?". În scandal a intervenit directoarea instituţiei, Cecilia Irimie, care i-a reproşat lui Penzeş că are asupra sa dispozitivul şi spray-ul.

"Ce faceţi, domnule director? Vă rog foarte frumos, domnule director, cu aşa ceva nu veniţi la lucru, nu se poate aşa ceva! Acum mă şpreiaţi pe mine? Nu ne ameninţaţi cu spray-ul! Acum v-am văzut că aţi ameninţat!", a intervenit directoarea Cecilia Irimie.

Angajaţii spun că directorul economic a mai avut în trecut neînţelegeri cu unii colegi din instituţie, iar marţi a revenit la lucru după o perioadă mai lungă de concediu. Un angajat martor la incident a sunat la 112, relatând ce se întâmplă în sediul instituţiei. Gheorghe Iulian Penzeş şi directoarea DSP, Cecilia Irimie, nu au putut fi contactaţi pentru a-şi prezenta punctele de vedere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » "M-ai curentat! Dom'le, vrei să mă omori?" Scandal de proporţii în sediul DSP Arad, după ce directorul economic şi-a electrocutat un coleg