Antena Meniu Search
x

Mai multe case în pericol din cauza unei instalații improvizate, în Bistriţa-Năsăud

Incendiu puternic într-o localitate din Bistriţa-Năsăud. Un scurt circuit la o instalaţie electrică improvizată putea să lase sub cerul liber mai multe familii, acum, în preg de iarnă.

de Redactia Observator

la 31.10.2020, 14:46

Vezi și
  • Flăcările au fost observate de nişte şoferi de tir.
  • Ei au dat alarma şi au sunat la 112.

Anexele unei case, al cărei proprietar este plecat în Germania, s-au aprins, iar flăcările s-au extins rapid.

Din fericire, flăcările au fost observate din timp de nişte şoferi de tir care circulau în acel moment în dreptul localităţii Livezile. Ei au sunat la 112. Până au ajuns pompierii au sărit în ajutor şi vecinii.

Marian Borgovan-sef garda interventie ISU: Am intervenit cu 4 autospeciale, 3 cu apa si spuma şi autoplatforma pentru lichidarea unui incendiu. Incendiul se manifesta violent atât la magazie cât şi la garaj, cu direcţia de propagare spre două case.

Intervenţia energică a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă şi la casele din vecinatate, unde imobilele sunt lipite unul de altul. 

Vecinilor nu le vine să creadă că proprietarii casei, care sunt plecaţi la muncă în Germania, au lăsat electrocasnicele băgate în priză, cu o instalaţie improvizată. În această dimineaţă, o echipă formată din pompieri şi politişti vor reveni la faţa locului pentru stabilirea cauzei producerii incendiului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mai multe case în pericol din cauza unei instalații improvizate, în Bistriţa-Năsăud