Antena Meniu Search
x

Mai multe familii au primit înapoi banii daţi la restaurant pentru Revelionul 2017, după ce au reclamat masa festivă la OPC

Comisariatul Judeţean Pentru Protecţia Consumatorilor Tulcea, a efectuat un număr de 100 acţiuni de control pentru soluţionarea celor 48 de reclamaţii.

Mai multe familii au primit înapoi banii daţi la restaurant pentru Revelionul 2017, după ce au reclamat masa festivă la OPC

Comisariatul Judeţean Pentru Protecţia Consumatorilor Tulcea, a efectuat un număr de 100 acţiuni de control pentru realizarea tematicilor stabilite cât şi pentru soluţionarea celor 48 de reclamaţii înregistrate.

În primele două săptămâni din această lună, ca urmare a unei reclamaţii înregistate la CJPC Tulcea, s-a dispus desfăşurarea unei tematici proprii de control cu privire la unităţile de alimentaţie publică care  au organizat petrecerea de Revelion.

În concret petenţii au fost nemulţumiţi de faptul că oferta prezentată privind masa festivă şi programul de Revelion nu a corespuns cu realitatea de la faţa locului.

Din verificările efectuate a rezultat  ca reclamaţia a fost justificată, fapt pentru care operatorul economic a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, dispunându-se totodată şi măsura de restituire a contravalorii serviciului constatat a fi neconform.

O altă unitate de alimentaţie publică a fost sancţionată cu amendă contravenţionala în valoare de 2.000 lei pentru deficienţe în ceea ce priveşte modul deficitar de informare al consumatorilor asupra caracteristicilor serviciului prestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mai multe familii au primit înapoi banii daţi la restaurant pentru Revelionul 2017, după ce au reclamat masa festivă la OPC