Antena Meniu Search
x

"M-am gândit că au venit ruşii". Explozie într-un bloc din Suceava: 40 de persoane, evacuate. Clădirea arată ca după bombardamente

Explozie în această dimineaţă într-un bloc din Suceava. Mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat la faţa locului, unde sunt şi acum. Până în acest moment au fost evacuaţi locatarii din două scări de bloc. Sunt patru victime cu diverse traumatisme, care au fost preluate de echipajele medicale.

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 10:15

Vezi și

UPDATE 09:00 Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că o patra victimă, care iniţial plecase de la faţa locului, a revenit în zonă şi a fost preluată de de ambulanţa SMURD pentru îngrijiri medicală şi transportată ulterior la spital.

Alarma a fost dată în jurul orei 04.00. Localnicii speriaţi au ieşit repede din blocuri. 

Reporter: Ce aţi auzit? 

Bărbat: Ce să aud. Nici nu dormeam când am auzit, m-am gândit că au venit ruşii! 

Bărbat: Nu mi-am dat seama, eram zăpăcit de cap. Nu ma ştiut ce se întamplă. Când a sărit ciobul, nu mi-am dat seama. O fi un cutremur, nu ştiam ce. Cred că au trecut câteva minute până mi-am dat seama ce s-a întâmplat.

Trei oameni au fost luaţi de ambulanţe după ce au suferit mai multe răni. 

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: Avem și trei victime care au fost transportate la spital cu diferite traumatisme și răni. Una dintre persoane, un bărbat este într-o stare mai gravă, prezentând și arsuri, în momentul de față este la spitalul de primiri urgențe și evaluat de cadrele medicale. 

În jur de 40 de persoane au fost evacuate. 16 locatari din scara unde a avut loc explozia şi 22 din scara vecină. Pagubele sunt foarte mari. Sunt mai multe balcoane distruse, zeci de ferestre sunt sparte, iar peretele apartamentului de la etajul doi unde s-ar fi produs explozia e prăbuşit complet. Mai multe maşini parcate în faţa blocului au fost distruse de pereţii căzuţi în urma exploziei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "M-am gândit că au venit ruşii". Explozie într-un bloc din Suceava: 40 de persoane, evacuate. Clădirea arată ca după bombardamente