Antena Meniu Search
x

Mama Alexandrei a fost sunată de criminalul fiicei sale de faţă cu un poliţist

Mama Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani răpită, violată şi ucisă de criminalul din Caracal, a fost sunată de criminal chiar de faţă cu un poliţist, arată raportul Ministerului de Interne.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 30.07.2019, 09:54

Mama Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani răpită, violată şi ucisă de criminalul din Caracal, a fost sunată de criminal chiar de faţă cu un poliţist, arată raportul Ministerului de Interne referitor la cazul din Caracal.

Totul s-a întâmplat joi, 25 iulie, în jurul orei 10.00, atunci când mama Alexandrei era audiată de un poliţist în cazul dispariţiei fiicei sale.

În acelaşi timp, Alexandra era în viaţă, sechestrată în casa lui Gheorghe Dincă, legată cu sârmă, bătută şi violată.

Raportul MAI arată că joi, în jurul orei 10.30, atunci când un poliţist se afla în casa părinţilor Alexandrei şi o audia pe mamă, încercând să afle mai multe detalii, mama Alexandrei a fost sunată de Gheorghe Dincă.

Pe acelaşi subiect

Criminalul i s-a adresat femeii drept 'mamă soacră' şi i-a spus că Alexandra era bine şi urma să plece în Anglia 'să facă bani'.

Mama Alexandrei a fost sunată de criminalul din Caracal

"După finalizarea acesteia (n.r. convorbirii telefonice), polițistul a apelat în mod repetat postul telefonic sus menționat, în vederea stabilirii unei comunicări cu apelantul, fără niciun rezultat", se arată în raportul MAI.

După aproximativ 40 de minute, Alexandra a găsit un telefon în casa criminalului şi a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mama Alexandrei a fost sunată de criminalul fiicei sale de faţă cu un poliţist