Antena Meniu Search
x
LIVE

Un bărbat din Vaslui şi-a biciuit fără milă soţia însărcinată în faţa celorlalţi şase copii. Rudele ei au cerut ajutor pe Facebook

O tânără de 33 de ani a fost stâlcită cu bătaia chiar de soţul său, cu care are şase copii şi se pregătesc pentru al şaptelea. Abuzurile bărbatului sunt crunte, nemiloase şi din ce în ce mai dese, însă femeia le-a îndurat ani de zile.

De Redactia Observator la 18.06.2020, 23:30
Mamă însărcinată biciuită de soţ în faţa celorlalţi şase copii - Observator/Foto de Arhivă

Totul a culminat cu o bătaie pe care bărbatul i-a dat-o femeii cu biciul, în faţa copiilor. Rudele au văzut-o cu răni groaznice pe corp şi au cerut ajutorul publicului, postând fotografiile pe Facebook.

"Ajutati-o pe sora noastră! Acel om bea mereu si o bate până o lasă lată. Copiii sunt traumatizati. Nici nu mai stim unde să adresăm acest strigăt de ajutor", au scris pe Facebook surorile femeii bătute.

“Când am văzut pozele, am spus că dacă nici acum nu facem ceva, o omoară. Auzim că sunt centre pentru mame abuzate, pentru copii, dar de ce sora noastră nu poate beneficia de nimic? Ea s-a măritat la 16 – 17 ani cu acest om, crezând că va face o familie bună. Dar i-a fost mereu viata amară. Nu l-a lăsat, de frică. Si nu avea unde se duce. Odată, am luat-o la noi, dar el suna să o aducem acasă imediat. Când ne-am dus, el o astepta în drum, cu căruta, cu un par, gata pregătit de bătaie. A fost cumplit. A făcut sase copii cu el si ne-a spus că e însărcinată în două luni, cu al saptelea. El o bate si asa, însărcinată. Vrem ca autoritătile să o ajute cumva. El nu are loc de muncă, a mai lucrat pe la o stână, mai muncestre cu ziua", a declarat sora ei, Gabriela, pentru vremeanoua.ro.

Autorităţile s-au sesizat, într-un final şi au emis un...ordin de restricţie împotriva bărbatului. De asemenea, el este cercetat şi pentru violenţe în familie, scrie presa locală.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat din Vaslui şi-a biciuit fără milă soţia însărcinată în faţa celorlalţi şase copii. Rudele ei au cerut ajutor pe Facebook