Antena Meniu Search
x

Mărturie cutremurătoare a criminalului din Braşov! Ar fi fost blestemat de mama sa, în ziua în care aceasta a murit

Criminalul din Braşov a mărturisit în faţa oamenilor legii că mama sa a murit belestemându-l. Ce

Mărturie cutremurătoare a criminalului din Braşov! Mama sa ar fi murit blestemându-l, traumă care l-ar fi urmărit toată viaţa

Criminalul din Braşov care şi-a ucis soţia şi cei doi copii, Florin Buliga, continuă să îi şocheze pe anchetatori. Bărbatul a mărturisit în faţa oamenilor legii că a trăit întreaga viaţă afectat de moartea mamei sale, pe când el avea 14 ani, din cauză că femeia a murit blestemându-l.

Mama lui Florin Buliga a murit la vârsta de 38 de ani, după lupta cu o boală incurabilă. Criminalul spune că femeia şi-a dat ultima suflare blestemându-l, traumă care l-a urmărit toată viaţa. Mai mult decât atât, Buliga era ferm convins că şi el va muri la 38 de ani. 

Avocatul acestuia, Daniel Diaconu spune că îl vizitează o dată la două zile şi că Buliga îi face noi mărturisiri, la fiecare întâlnire. Vede vizitele avocatului drept un prilej pentru a se descărca.

Florin Mircea Buliga se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, pentru 30 de zile, după ce şi-a ucis prin înjunghiere întreaga familie, convins că în acest fel le va "elibera sufletele". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mărturie cutremurătoare a criminalului din Braşov! Ar fi fost blestemat de mama sa, în ziua în care aceasta a murit