Antena Meniu Search
x

Mamă cu bebeluşul în cărucior jefuită pe stradă. Un jandarm în civil, apărut de nicăieri, i-a adus telefonul înapoi: "Om al legii eşti tot timpul"

O tânără cu bebeluşul în cărucior a fost jefuită pe stradă de un tânăr, care i-a furat telefonul mobil şi a fugit. Tânăra mamă a început să strige după ajutor, iar un jandarm aflat în timpul liber a auzit-o pe femeie şi a alergat în ajutorul ei.

De Cristian Ionescu la 21.02.2021, 17:13
Un jandarm în timpul liber a luat-o la fugă după un hoţ care jefuise o mamă cu bebeluşul în cărucior - Mediafax Foto / Gabriel Brezeanu via Hepta

Jandarmul s-a pus în faţa maşinii, ca să prindă hoţul

Un jandarm hunedorean, aflat în timpul liber, în municipiul Petroşani, a fost alarmat de strigătele unei tinere care îşi plimba copilul în vârstă de câteva luni într-un cărucior.

Tânăra mamă cerea ajutor întrucât îi fusese sustras telefonul mobil. Jandarmul a observat în direcţia indicată de femeie un bărbat care fugea. A început urmărirea acestuia şi l-a văzut când a urcat pe bancheta din spate al unui autovehicul care se punea în mişcare. 

"Jandarmul s-a poziţionat în faţa autovehiculului, obligând astfel conducătorul auto să oprescă. Jandarmul şi-a declinat calitatea şi i-a scos din maşină cei doi bărbaţi, respectiv conducătorul autovehicului şi pe cel care sustrăsese telefonul mobil. Apoi şi-a anunţat colegii aflaţi în serviciu solicitându-le sprijin", informează autorităţile.

Jandarmul: "Om al legii eşti tot timpul"

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 19 şi respectiv 16 ani, domiciliaţi în judeţul Gorj, au fost preluaţi de jandarmi şi conduşi la sediul Poliţiei Petroşani pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii fatei de furt. 

Telefonul mobil a fost recuperat şi predat persoanei vătămate

Subofiţerul jandarm a menţionat că a fost un mod de acţiune normal, fapt pentru care nu a dorit să îi fie făcut cunoscută identitatea.

Din experienţă a învăţat că "om al legii" eşti tot timpul, atunci când cetăţenii au nevoie de tine, chiar şi în afara orelor de program. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mamă cu bebeluşul în cărucior jefuită pe stradă. Un jandarm în civil, apărut de nicăieri, i-a adus telefonul înapoi: "Om al legii eşti tot timpul"