Antena Meniu Search
x

O mamă şi fiul său au ars de vii în casă, din cauza unei lumânări uitate aprinse, la Vaslui (Video)

Pompierii din Bârlad au intervenit de urgenţă în staul Popeni, comuna Zorleni, după ce au fost sesizaţi că o casă arde cu flăcări uriaşe. După stingerea incendiului, pompierii au găsit două trupuri carbonizate, o femeie şi un bărbat.

O lumânare uitată aprinsă a declanşat o tragedie

Pompierii din Bârlad au intervenit de urgenţă în staul Popeni, comuna Zorleni, după ce au fost sesizaţi că o casă arde cu flăcări uriaşe.

După stingerea incendiului, pompierii au găsit două trupuri carbonizate, o femeie şi un bărbat.

O lumânare uitată aprinsă a declanşat o tragedie

O mamă şi fiul său, care duceau un trai foarte greu în satul Popeni, comuna Zorleni, au avut parte de un sfârşit dramatic, după ce o lumânare uitată aprinsă a declanşat un incendiu violent în locuinţa lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Casa nu era conectată la curent electric, iar cei doi se încălzeau la o sobă şi îşi luminau casa cu ajutorul unor lumânări. Se pare că, în timpul nopţii, o lumânare a căzut de pe suport şi a declanşat un incendiu de proporţii.

Femeia şi fiul său probabil dormeau în momentul respectiv şi până şi-au dat seama ce se întâmplă a fost prea târziu să se mai salveze.

Pompierii au intervenit imediat, însă nu au putut să intre în casă până nu au stins incendiul 

vremeanoua.ro precizează că pompierii din Bârlad au fost solicitați să intervină la o casă care ardea cu flăcări uriaşe. De asemenea, la locul tragediei a ajuns și Ambulanța, însă, cele două victime surprinse de foc în interiorul imobilului, nu au mai putut fi salvate.

Din păcate, două persoane au fost găsite carbonizate în interior" au precizat reprezentații ISU Vaslui. Cauza tragediei ar fi o lumânare uitată aprinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O mamă şi fiul său au ars de vii în casă, din cauza unei lumânări uitate aprinse, la Vaslui (Video)