Antena Meniu Search
x

Mama Luizei Melencu, în lacrimi: "Duminică e ziua ei, face 19 ani" (Video)

Au trecut 7 luni de când Luiza Melencu a dispărut, iar familia ei încă mai crede că tânăra este în viață. Mama fetei exclude varianta în care Gheorghe Dincă a ars-o în butoi şi spune că intuiţia ei de mamă îi spune că Luiza trăieşte.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.11.2019, 15:08

Monica Melencu spune că fata ei, Luiza, trăieşte
Mama Luizei Melencu, distrusă de durere. Dumincă, fata ei împlineşte 19 ani - Observator.tv

Au trecut 7 luni de când Luiza Melencu a dispărut, iar familia ei încă mai crede că tânăra este în viață. Mama fetei exclude varianta în care Gheorghe Dincă a ars-o în butoi şi spune că intuiţia ei de mamă îi spune că Luiza trăieşte.

Astăzi, Monica Melencu a mers să voteze. Este foarte dezamăgită de modul în care oamenii legii instrumentează dosarul dispariţiei fiice sale şi spune că nu mai are încredere în autorităţi. 

"Sunt dezamăgită. Speranţe am, dar încredere nu mai am. Iar intuiţia mea de mamă spune că Luiza nu e moartă...Săptămâna viitoare, duminică, e ziua ei, face 19 ani. Anul trecut, ne pregăteam pentru majorat. Anul acesta, nici 'La mulţi ani' nu mai putem să-i spunem", mărturiseşte, cu lacrimi în ochi, Monica Melencu.

Spune că la 18 ani, când a făcut majoratului, Luiza îşi dorea maşină şi permis de conducere.

"Vrem să ştim adevărul, indiferent de situaţie. Vrem să ştim ce s-a întâmplat cu adevărat. Se fac opt luni de la dispariţia ei şi noi nu ştim ce s-a întâmplat. Eu nu cred că Luiza şi Alexandra sunt moarte. Cred că era mai avantajos pentru el (Dincă n.r.) să profite, nu să le omoare. Nimeni nu ne-a dat un ban, aşa cum se speculează. Noi nu luăm bani de la posturile de televiziune, vrem doar să aflăm adevărul, atât", a mai spus Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. 

Bărbatul din Caracal susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu, o nouă expertiză urmnd să fie făcută în Statele Unite.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mama Luizei Melencu, în lacrimi: "Duminică e ziua ei, face 19 ani" (Video)