Antena Meniu Search
x

Mama Luizei Melencu, somată să predea noi probe ADN pentru a fi analizate de specialiştii FBI

Scandal cu poliţişti şi jandarmi, în curtea Luizei Melencu! Pentru că mama acesteia a refuzat prelevarea de probe biologice, procurorii au trecut la pasul următor - aducerea cu mandat. Femeia a refuzat şi de această dată să vină şi s-a certat ore în şir cu forţele de ordine.

de Redactia Observator

la 27.09.2019, 20:57

Vezi și

Scandal cu poliţişti şi jandarmi, în curtea Luizei Melencu! Pentru că mama acesteia a refuzat prelevarea de probe biologice, procurorii au trecut la pasul următor - aducerea cu mandat. Femeia a refuzat şi de această dată să vină şi s-a certat ore în şir cu forţele de ordine. S-a legat de tatăl său ca să nu poată fi luată cu forţa, iar acesta la rândul său a ameninţat că recurge la gesturi extreme.

Puţin după ora 16.30, în curtea familiei Melencu poliţişti, jandarmi şi un reprezentant al DIICOT au venit să o ridice pe mama Luizei cu mandat pentru a-i fi recoltate probele ADN. 

Procurorii au nevoie de un set nou de probe pentru a le trimite experţilor FBI în America. Vor să afle dacă oasele găsite în liziera de lângă Caracal sunt ale fiicei Monicăi Melencu şi dacă Luiza a fost printre victimele lui Gheorghe Dincă. 

O analiză pe care niciun laborator din România nu o poate face.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Curtea familiei Melencu s-a umplut de vecini şocaţi de ţipete. În timpul scandalului, mama Luizei a leşinat. A refuzat apoi să meargă la spital cu ambulanţa.

Ca să nu plece cu forţele de ordine, Monica Melencu şi tatăl său s-au legat de mână. Mai mult, bunicul Luizei a ameninţat că va recurge la gesturi extreme.

La mai bine de trei ore de când au ajuns la familia Melencu, anchetatorii sunt încă acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mama Luizei Melencu, somată să predea noi probe ADN pentru a fi analizate de specialiştii FBI