Antena Meniu Search
x

Mama Luizei, sfârşită de durere în timpul reconstituirii răpirii Alexandrei: "Copilul meu nu este mort!' (Video)

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus, azi, la casa ororilor din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. Mama Luizei a spus că va încercă să meargă la reconstituirea crimei fetei sale. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.09.2019, 12:05

Mama Luizei, sfârşită de durere în timpul reconstituirii răpirii Alexandrei Măceşanu

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus, azi, la casa ororilor din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. Mama Luizei a spus că va încercă să meargă la reconstituirea crimei fetei sale. 

Anchetatorii au refăcut, astăzi, pas cu pas, traseul parcurs de Gheorghe Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceşanu.

Gheorghe Dincă este acum în casa în care, susţine el, a ucis-o pe Alexandra Măceşanu.

Până acum, Dincă a fost dus în locul de unde a luat-o la ocazie pe Alexandra, la liceul unde a învăţat aceasta, unde a oprit pentru a o imobiliza, şi pe digul unde se presupune că a aruncat telefonul fetei. 

Mâine, urmează reconstituirea traseului parcurs cu Luiza Melencu.

Mama fetei de 18 ani spune, însă, că cele două tinere trăiesc. Femeia spune că probele adunate până acum nu demonstrează clar că cele două fete au fost ucise.

Mama Luizei: Gheorghe Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de persoane

Monica Melencu mai spune că Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de persoane care are ramificaţii la varful autorităţilor din Caracal. 

"Mâine este o zi grea. Părinţii mei sunt deja la Caracal, disperaţi. În cazul Luizei, nu există nicio dovadă concretă. Eu ţin să cred că copilul meu trăieşte. Acest om nu îşi menţine declaraţiile. Noi ce să mai credem? 

Ultima dată a spus că el nici nu o cunoaşte pe Luiza. 

Aici nu e vorba de crimă, e vorba despre trafic de persoane. Copilul meu nu este mort. Mâine încercăm și noi să mergem. Nu știu dacă acest om ar merita să trăiască. Noi ne-am axat pe el, dar în primul rând este familia și în al doilea rând sunt complicii lui și sunt oameni mari. Dacă nu tăiem capul unui șarpe și tăiem doar coada, el se regenerează.

Doamnă, sunt multe. (...) Nu suntem proști cum vor să ne creadă acești anchetatori", a spus Monica Melencu, mama Luizei la Antena3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mama Luizei, sfârşită de durere în timpul reconstituirii răpirii Alexandrei: "Copilul meu nu este mort!' (Video)