Antena Meniu Search
x

Mama românului rănit în CARNAGIUL din Las Vegas a anunţat în ce stare e fiul ei, care a fost operat mai multe ore: "Glonţul a trecut prin ambii plămâni"

Luca Iclodean, un tânăr român în vârstă de 23 de ani, a fost grav rănit în carnagiul de la Las Vegas, unde duminică seara 58 de oameni au fost ucişi.

Luca Iclodean, un tânăr român în vârstă de 23 de ani, a fost grav rănit în carnagiul de la Las Vegas, unde duminică seara 58 de oameni au fost ucişi şi alţi peste 500 răniţi, după ce un bărbat a deschis focul cu o mitralieră asupra unei mulţimi de peste 20.000 de oameni care asistau la un concert de muzică country. Mama lui Luca a oferit ultimele detalii despre starea fiului ei, mulţumind totodată pentru suportul primit din partea a mii de oameni, pe reţelele de socializare.

"Sunt copleşită de sprijinul pe care l-am primit de la voi toţi, vă mulţumesc din adâncul inimii mele. Luca a trecut peste intervenţia chirurgicală şi e stabil acum. Glonţul a trecut prin ambii plămâni şi a atins şi o vertebră. Chirurgul a trebuit să îndepărteze două treimi din plămânul drept. E încă pe ventilator, o maşină de respirat, dar e în viaţă şi ne aşteptăm să se recupereze în timp. Mulţumesc mult, din nou, pentru rugăciuni, au funcţionat, ca de obicei. E dincolod e recunoştinţă faptul că el a supravieţuit, dar inima mea e alături de cei care nu au făcut-o. Vă rog să ne rugăm în continuare pentru ei!", a scris Carmen, mama lui Luca.

Românca stabilită la Las Vegas e proprietara unei afaceri de succes cu săpunuri artizanale şi o persoană extrem de iubită şi respectată în comunitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mama românului rănit în CARNAGIUL din Las Vegas a anunţat în ce stare e fiul ei, care a fost operat mai multe ore: "Glonţul a trecut prin ambii plămâni"