Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă din Topoloveni şi-a băgat bebeluşul născut viu într-o pungă, apoi l-a abandonat. Copilaşul a fost găsit mort, câteva ore mai târziu

Detalii teribile în cazul bebeluşului găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în curtea unei firme din Topoloveni. În urma necropsiei, medicii au stabilit că băieţelul abandonat de propria mamă fusese născut viu.

de Veronica Micu

la 13.11.2019 , 12:21

Bebeluşul găsit mort în curtea unei firme din Topoloveni a fost născut viu O mamă din Topoloveni şi-a băgat bebeluşul născut viu într-o pungă, apoi l-a abandonat. Copilaşul a fost găsit mort, câteva ore mai târziu - Arhivă

Detalii teribile în cazul bebeluşului găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în curtea unei firme din Topoloveni. În urma necropsiei, medicii au stabilit că băieţelul abandonat de propria mamă fusese născut viu.

Se pare că tânăra în vârstă de 35 de ani a născut în seara zilei de vineri, 8 noiembrie, într-o anexă a firmei unde era angajată. 

Femeia, care mai are acasă trei fetiţe, nu a spus nimănui că este însărcinată. Le-a spus, în schimb, colegilor, că are probleme de sănătate, un chist mare în zona abdominală.

Articolul continuă după reclamă

Când i-a venit sorocul, tânăra se afla la serviciu. A mers într-o anexă a firmei unde lucra şi a dat naştere uni băieţel.

Bebeluşul aruncat de mamă în Topoloveni era în viaţă când s-a născut

Imediat după naştere, femeia a mers înapoi la colegi, însă a început să sângereze. Oamenii au chemat ambulanţa şi a fost dusă la spital, unde medicii şi-au dat seama că tânăra abia născuse.

Au anunţat poliţia şi aşa a fost găsit copilul.

Din nefericire, micuţul a fost descoperit mort.

"În cursul zilei de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei societăți a fost identificat un nou născut, decedat.

Din cercetări a rezultat că o femeie, de 35 de ani, din Bogați, angajată a societății, ar fi născut, la termen, în cursul nopții de 8 spre 9 noiembrie a.c., după care ar fi abandonat nou-născutul", informa, sâmbătă, IPJ Argeș. 

În urma necropisiei, medicii legişti au constatat că băieţelul a fost născut în viaţă.

Femeia se află în continuare la spital, însă, nu s-au luat încă măsuri împotriva ei. Poliţia a cerut efectuarea expertizei psihiatrice, după care pot cere sau nu reţinerea mamei.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » O mamă din Topoloveni şi-a băgat bebeluşul născut viu într-o pungă, apoi l-a abandonat. Copilaşul a fost găsit mort, câteva ore mai târziu