Antena Meniu Search
x

Video Mama travestitului care îşi jefuia clienţii, uimită să afle ce face fiul ei. "Nu a vrut să îmi arate locul unde lucrează"

Cinci indivizi travestiti sau transexuali care atrăgeau clienţii pentru servicii sexuale şi apoi îi jefuiau au fost arestaţi astăzi la Bucureşti. Reţeaua de travestiţi îşi făcea reclamă pe internet şi profita de neatenţia victimelor care le cereau servicii sexuale. După întâlnire, naivii rămâneau fără bani, telefoane sau bijuterii şi mulţi nu reclamau de ruşine. 

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 19:30

Vezi și

Travestiţii, cu vârste între 22 şi 38 de ani, au făcut victime pe bandă rulantă aproape o jumătate de an. Clienţii care le cereau servicii sexuale contra cost era invitaţi în diferite apartamente din Bucureşti şi plăteau întâlnirea de două ori. Tariful negociat plus bunurile de valoare de care erau uşuraţi în momentele de neatenţie. 

Poliţiştii au intrat pe fir după ce un travestit a încercat să profite a doua oară de un client de la care furase şapte mii de lei şi mai multe bijuterii din aur. A intrat peste el în casă pentru a-l jefui, iar victima l-a reclamat. Mama unuia dintre suspecţi a aflat abia acum că fiul ei nu avea un serviciu onorabil, aşa cum se lăuda.

Mama suspectului: Venea acasă, îmi aducea din salariul lui, un milion, două milioane. Nu a vrut să îmi arate locul unde lucrează.. A avut o iubită, a fost şi însurat odată.. 

Cei cinci travestiţi au fost arestaţi pentru 30 de zile

Crina Eşanu, Purtător de cuvânt al Poliţiei Generale: Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul secţiei 14, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată, tăinuire şi proxenetism

Poliţiştii spun că bărbaţii care se prefăceau că sunt dame de companie şi-au jefuit clienţii de peste 30.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mama travestitului care îşi jefuia clienţii, uimită să afle ce face fiul ei. "Nu a vrut să îmi arate locul unde lucrează"