Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Mami, am lovit pe cineva!" Un şofer de 19 ani a spulberat un pieton care traversa pe roşu, în fugă. Accidentul din Bucureşti, filmat

Accident grav, aseară, în sectorul 5 al Capitalei! Un pieton, care a traversat pe roşu, a ajuns în stare crtitică la spital. Şoferul, un tânăr de doar 19 ani, care avea verde la semafor, nu a reuşit să evite impactul violent. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

de Ana Maria Munteanu

la 08.09.2024 , 07:50

Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului de pe Şoseaua Alexandriei, la intersecţie cu Calea Ferentari. În imagini se observă cum pietonul este spulberat, aruncat pe capota maşinii, după care rămâne nemişcat pe asfalt până la sosirea medicilor. Martorii au sărit disperaţi să îi acorde primul ajutor victimei.

Pieton spulberat de maşină, când traversa pe roşu

"Erau doi. Unul a fugit şi celălalt s-a întors şi a dat peste cel care a fugit!", spune un martor. "Pe mine m-a sunat şi mi-a spus: Mami, am lovit pe cineva! Am înţeles că el a avut verde la semafor, băiatul trecea, venea de undeva din farmacie. Mai era cu un prieten. Şi el fugea pe trecere", povesteşte mama şoferului.

Vezi și

Bărbatul a traversat şoseaua pe culoarea roşie a semaforului, iar şoferul, care avea verde la semafor, nu a mai avut timp de reacţie.

Pietonul voia să ajungă pe partea cealaltă a drumului. Deşi semaforul indica culoarea roşie, bărbatul ar fi luat-o la fugă pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovit în plin de maşina condusă de şoferul de 19 ani. "Era un domn pe jos, plin de sânge. Era grav la cap, mâna, umărul, nu se mişca, nu... L-au ţinut puţin, nu ştiu, să îl facă conştient, în salvare, cred că vreo zece, douăzeci de minute l-au ţinut", spune o femeie.

Şoferul ar fi încercat, totuşi, să evite impactul. A tras stânga de volan şi a intrat peste scuar. Din păcate, nu a fost destul de rapid, iar pietonul nu a avut nici o şansă de scăpare. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "Mami, am lovit pe cineva!" Un şofer de 19 ani a spulberat un pieton care traversa pe roşu, în fugă. Accidentul din Bucureşti, filmat