Mâncare tradițională pentru bucureștenii pofticioși
Bucureştenii s-au înghesuit astăzi la un târg de produse tradiţionale să prindă o porţie se sărmăluţe cu păsat, o zeamă acră sau cel puţin un bulz ciobănesc.
- "M-a înșelat. Mi-a luat casa!" Administratora unui bloc din Capitală, ucisă de un vecin. DETALII la Observator 17:00, ÎN DIRECT la Antena 1
- Imagini de la locul prăbuşirii dronei, în Insula Mare a Brăilei. Craterul format are un diametru de 4 m
Bucureştenii s-au înghesuit astăzi la un târg de produse tradiţionale să prindă o porţie de sărmăluţe cu păsat, o zeamă acră sau cel puţin un bulz ciobănesc.
Zeci de producători din ţară ajung în Capitală în fiecare sfârşit de săptămână cu bunătaţile pe care le prepară de când se ştiu.
Drumul ciobanilor veniţi direct de la Bran a ajuns în Bucureşti. Sute de oameni au profitat astăzi de ziua frumoasă şi s-au lăsat îmbiaţi de mâncarea tradiţională servită în aer liber.
Pe grătar sfârşeşte şi pastrama de oaie. Are însă un secret: trebuie să stea mai întâi în baiţ.
Pentru o pâine coaptă pe vatră, potificoşii au stat şi la coadă. intra carton Cu 10 lei au mâncat şi o porţie bună de zeamă acră din carne de oaie, dreasă cu ou. Şi bineînţeles că totul merge, la final, cu un pahar de must.
Târgul de lângă Facultatea de Ştiinţe Agronomice poate fi vizitat în fiecare sămbătă şi duminică.
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰