Antena Meniu Search
x

Mancaruri unguresti in Piata Pipera din Bucuresti

In Piata Pipera din Bucuresti, mai multi bucatari vor sa dea gata papilele gustative ale vizitatorilor cu mancaruri unguresti. Au facut o plescavita de dimensiuni impresionante si acum incing din nou cazanele cu un gulas

Vezi și

Plescavita este un fel de chiftea. Se face din carne tocata, la care se adauga mirodenii. Iar cea care a fost preparata in Piata Pipera este una cu adevarat deosebita, lasand la o parte gustul.

Plescavita a avut doi metri lungime si a fost preparata din 20 de kilograme de carne, puse la gratar. Au iesit aproximativ 200 de portii. Si nu mai este nevoie sa va spun ca s-a evaporat pur si simplu: a durat ore bune sa fie facuta, iar vizitatorii au dat-o gata in cateva minute. Asa ca bucatarii au luat-o de la capat. De data aceasta, vor sa prepare un gulas. Si vorbim, din nou, de o cantitate impresionanta. Mai gasiti aici Langos, Kurtos Kalaks, mezeluri, preparate vanatoresti, muraturi sau dulciuri.

Peste 50 de artisti intretin atmosfera si fac pofta de mancare vizitatorilor cu cantece si dansuri populare romanesti si unguresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mancaruri unguresti in Piata Pipera din Bucuresti