Antena Meniu Search
x

Video ''Mâncătorul de femei'', 30 de ani după gratii. Mai multe tinere au dispărut fără urmă, după ce s-au iubit cu Vasile Lavric

Suceveanul supranumit "mâncătorul de femei" a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Bărbatul a fost găsit vinovat de moartea ultimei soţii, însă este suspectat şi că ar avea legătură cu dispariţia misterioasă a altor trei partenere. 

de Adrian Obreja

la 17.05.2023, 17:52

Vezi și

30 de ani de închisoare cu executare pentru Vasile Lavric, cunoscut ca şi ''mâncătorul de femei''. Este o condamnare primită în dosarul dispariţiei soţiei sale din iunie 2020. Anchetatorii aveau informaţii că acesta a omorât-o şi a îngropat-o, iar cadavrul nu a fost găsit nici până la ora actuală.

Bărbatul se afla în vizorul poliţiei încă din 1995, când o tânără de 16 ani a dispărut fără urmă, iar la 10 ani distanţă, surorile acestei tinere au dispărut fără să mai fie găsite. Anchetatorii aveau informaţii că toate au avut relaţii cu bărbatul şi spun că acesta le-a ucis şi le-a îngropat.

Pe toată durata anchetei, el a declarat că au plecat în Italia ca să practice prostituţia. Magistraţii l-au condamnat de această dată la 30 de ani de închisoare cu executare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ''Mâncătorul de femei'', 30 de ani după gratii. Mai multe tinere au dispărut fără urmă, după ce s-au iubit cu Vasile Lavric