Antena Meniu Search
x

Manifestul tinerilor designeri, în cadrul celei de-a treia ediție a Timişoara Fashion Week

Tocmai a fost Timişoara Fashion Week, şi am mai cunoscut astfel tineri designeri de modă. Şi, tineri fiind, surprind cu fiecare apariţie, practic orice pare convenţional nu este în sfera lor de interes.

De Redactia Observator la 31.10.2019, 14:44
Vezi și

Tocmai a fost Timişoara Fashion Week, şi am mai cunoscut astfel tineri designeri de modă. Şi, tineri fiind, surprind cu fiecare apariţie, practic orice pare convenţional nu este în sfera lor de interes. Sute de spectatori au venit să-i vadă, şi pe ei dar mai ales-colecţiile lor. Au fost însă designeri cu ştate mai vechi într-ale modei acolo.

Aşa a arătat podiumul de la Timişoara: colecţii extravagante, moderne şi îndrăzneţe sau care nu respectă neapărat identitatea de gen.

A fost manifestul tinerilor designeri, unii dintre ei la prima apariţie pe podium. Alţii, obişnuiţi deja cu prezentările încă din facultate.

Pif Stephano: Sunt încă student. A fost o temă de şcoală iniţial, după care m-am gândit să o dezvolt. Titlul colecţiei este Monolog, dialog cu tine însăţi.

Momentul culminant al celor două zile de fashion de la Timişoara a fost însă altul.

Nicoleta Negură a urcat pe scenă cu o colecţie în memoria lui Răzvan Ciobanu, cu care a împărţit de câteva ori podiumul.

Nicoleta Negura: Am făcut-o cu drag deoarece la un moment dat, în două sau trei rânduri, am împărţit scena cu el şi am vrut să reamintim că el a existat şi există în inimile noastre.

La Timişoara Fashion Week au fost prezentate ţinute pentru toate gusturile. De la rochii de ocazie sau de mireasă, bijuterii, blănuri sau ţinute casual, până la cele mai extravagante, create de designerii în devenire.

Rodica Costea: Îmi place foarte mult să susţin designerii mici, care de abia pornesc la drum, care de abia îşi încep cariera. Cât despre designerii cunoscuţi, consacraţi, aduc un plus evenimentului.

Evenimentul a avut, bineînţeles, şi o tematică: eleganţă şi opulenţă. Ediția din această toamnă s-a desfășurat sub genericul "Black&Gold". Anul viitor, organizatorii promit schimbări: mai multe zile dedicate fashionului şi din ce în ce mai mulţi designeri pe podium.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Manifestul tinerilor designeri, în cadrul celei de-a treia ediție a Timişoara Fashion Week

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA