Antena Meniu Search
x

Mantia de împărat a Arhiepiscopului Tomisului a devenit viral pe Internet

Arhiepiscopul Tomisului a devenit viral pe Internet. Imaginile în care Înalt Prea Sfinţitul Teodosie apare îmbracat într-o mantie de împărat, la parada de Ziua Naţională, au fost postate şi share-uite de sute de ori.

Vezi și

 Arhiepiscopul Tomisului a devenit viral pe Internet. Imaginile în care Înalt Prea Sfinţitul Teodosie apare îmbracat într-o mantie de împărat, la parada de Ziua Naţională, au fost postate şi share-uite de sute de ori. Pe reţelele de socializare, prelatul a fost şi ţinta mai multor glume, fiecare mai spumoasă decât cealaltă.

Gura arhiepiscopului adevăr grăieşte. Sau gura Împăratului Teodosie, aşa cum i-au spus, în glumă, românii uniţi pe internet. Mesajul Înalt Prea Sfinţiei Sale de 1 decembrie a fost eclipsat de imaginea prea lungii-i trene purtate cu evlavie, pe braţe, de un slujitor.

Cei mai glumeţi dintre internauţi au comparat ţinuta arhiepiscopului cu cea a lui Superman, precum şi cu rochia de mireasă a prinţesei Kate. În timp ce alţii, au umplut-o grafic cu bani. Şi-au amintit, probabil, de scandalul în care Arhiepiscopul Teodosie a fost implicat în urmă cu câţiva ani. Prelatul a fost cercetat pentru că i-ar fi cerut bani unui tânăr care voia să se înscrie la teologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mantia de împărat a Arhiepiscopului Tomisului a devenit viral pe Internet