Antena Meniu Search
x

Marcel Toader a murit. Omul de afaceri avea 56 de ani

Marcel Toader a murit sâmbătă după-amiază. Omul de afaceri de 56 de ani s-a simțit rău în timp ce se afla într-o vizită, spun surse apropiate familiei.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 03.08.2019, 19:07

Marcel Toader într-o fotografie de pe social media
Marcel Toader a murit la 56 de ani - Facebook/Marcel Toader

Marcel Toader a murit sâmbătă după-amiază. Omul de afaceri de 56 de ani s-a simțit rău în timp ce se afla într-o vizită, spun surse apropiate familiei.

Conform acestor surse, Marcel Toader a fost invitatul unui avocat. Chiar în timp ce se afla la masă, alături de gazde și alți invitați, omul de afaceri a început să se simtă rău.

Cei prezenți au chemat ambulanța, dar starea lui Marcel Toader s-a agravat. Când au venit, medicii s-au văzut nevoiți să constate decesul.

Fost jucător de rugby la Steaua București, considerat, de altfel, una dintre gloriile rugby-ului românesc, Marcel Toader s-a remarcat ulterior ca impresar și om de afaceri. El a intrat în atenția presei în 2008, când a divorțat de cea de-a doua soție, Maria Constantin, după un mariaj de 3 ani. În vârstă de 56 de ani, Marcel Toader era tatăl unui băiat.

- Acest articol este în curs de actualizare -

CORECȚIE: Acest articol a fost actualizat după ce în forma inițială transmitea că Marcel Toader a murit duminică după-amiază. Eroarea a fost îndepărtată și a fost menționată informația corectă, sâmbătă după-amiază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Marcel Toader a murit. Omul de afaceri avea 56 de ani