Antena Meniu Search
x

Marcel Toader a murit, pe terasa casei unui prieten. Ambulanţa chemată să intervină a plecat şi l-a lăsat acolo

Marcel Toader a murit, pe terasa casei unui prieten. Ambulanţa chemată să intervină a plecat şi l-a lăsat acolo, să vină cei de la IML să ridice trupul omului de afaceri.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.08.2019, 08:36

Marcel Toader a murit
Marcel Toader a murit, pe terasa casei unui prieten. Ambulanţa chemată să intervină a plecat şi l-a lăsat acolo - Twitter

Marcel Toader a murit, pe terasa casei unui prieten. Ambulanţa chemată să intervină a plecat şi l-a lăsat acolo, să vină cei de la IML să ridice trupul omului de afaceri.

Detalii teribile au fost povestite de omul care l-a văzut pe Marcel Toader murind, sâmbătă, la Periş. Johnny Săndulescu a povestit pentru Antena 3 că era cu omul de afaceri pe terasa casei, la Periş, când brusc acestuia i-a scăpat telefonul din mână, i-a căzut capul pe masă şi a murit.

Ambulanţa a fost chemată imediat, dar cei de pe Salvare doar au putut constata decesul. Aşa că Ambulanţa a pleca şi l-a lăsat acolo pe Toader, întins e jos pe terasă.

Săndulescu a spus că după mai mult de o oră au venit cei de la IML. "Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru.", a declarat artistul pentru wowbiz.ro.

Cauza decesului a fost un infarct. E vorba despre o recidivă, Marcel Toader scăpând cu viaţă după un alt infarct în 2012.

Fost jucător de rugby la Steaua București, considerat, de altfel, una dintre gloriile rugby-ului românesc, Marcel Toader s-a remarcat ulterior ca impresar și om de afaceri. El a intrat în atenția presei în 2008, când a divorțat de cea de-a doua soție, Maria Constantin, după un mariaj de 3 ani. În vârstă de 56 de ani, Marcel Toader era tatăl unui băiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Marcel Toader a murit, pe terasa casei unui prieten. Ambulanţa chemată să intervină a plecat şi l-a lăsat acolo