Antena Meniu Search
x

Marele premiu de la Loto, de peste 2,9 milioane de euro, câştigat cu o variantă simplă de 5,5 lei

Reprezentanţii Loteriei Române au anunţat că marele premiu de la Loto, de peste 2,9 milioane de euro, a fost câştigat cu o variantă simplă de 5,5 lei.

de Redactia Observator

la 03.06.2021, 22:50

Marele premiu de la Loto s-a câştigat cu o variantă simplă de joc
Marele premiu de la Loto s-a câştigat cu o variantă simplă de joc - Hepta
  • Marele premiu de la Loto a fost câştigat graţie unui bilet jucat în Blaj.

Pentru extragerea de joi seara, de la Loto 6/49, era pus în joc un premiu în valoare de peste 14,3 milioane de lei, peste 2,9 milioane de euro, iar premiul a fost câştigat cu un bilet jucat la o agenţie din Blaj, judeţul Alba. 

Varianta simplă presupune că norocosul a completat biletul de loto cu doar şase numere, fix cele care au ieşit câştigătoare.

Norocosul are la dispoziţie 90 de zile să-şi revendice premiul de la Loto

Reprezentanţii Loteriei Române susţin că "acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 07.02.2021 şi a fost în valoare de 8.420.611,68 lei".

De asemenea, cei de la Loteria Română atrag atenţia asupra Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, document care arată că norocosul câştigător are la dispoziţie 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-şi revendica premiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Marele premiu de la Loto, de peste 2,9 milioane de euro, câştigat cu o variantă simplă de 5,5 lei