Antena Meniu Search
x

Marian Godină, jignit de o jandarmeriţă după dezvăluirile făcute pe Facebook: "Până şi desenat are față de prost!". Reacţia poliţistului

Marian Godină jignit de o jandarmeriţă după ce a postat pe pagina lui de Facebook imagini în care arată cum un jandarm lovește cu pumnul mai mulți protestatari.

Marian Godină jignit de o jandarmeriţă după ce a postat pe pagina lui de Facebook imagini în care arată cum un jandarm lovește cu pumnul mai mulți protestatari, în Piața Universității.​

Demascarea jandarmului agresiv i-a adus poliţistului numeroase comentarii acide, ajungându-se chiar la jigniri. 

O jandarmeriţă a scris într-un mesaj că, "până şi desenat", Godină "are faţă de prost", tânăra făcând referire la caricatura setată ca fotografie de profil pe rețeaua de socializare.

Pe acelaşi subiect

Replica poliţistului Marian Godină

Imediat, Marian Godină i-a dat acesteia replica, tot pe Facebook:

"Cam ăsta e nivelul printre unii jandarmi. M-au bombardat de ieri până azi cu fel și fel de comentarii, care mai de care.

Aveau șansa să se dezică de comportamentele unor colegi care le-au făcut imaginea pe care o au, dar ei, în schimb, aleg să fie solidari cu astfel de ieșiri.

Până și domnișoara jandarm s-a arătat deranjată că nu sunt de acord cu pumnii împărțiți la întâmplare și a ținut să îi arate unei prietene de-ale ei că am față de prost chiar și desenat.

Sunt curios ce față va avea ea după ce îi voi face o reclamație la unitate pentru limbajul pe care îl folosește în public, în timp ce postează poze în uniforma militară de care pare tare mândră.

P.S. voi reclama fiecare jandarm care își va mai permite să îmi trimită mesaje cu amenințări și astfel de comentarii", a scris Marian Godină pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Marian Godină, jignit de o jandarmeriţă după dezvăluirile făcute pe Facebook: "Până şi desenat are față de prost!". Reacţia poliţistului