Meniu
Search
x

Marian Godină spune că a tras în poligon de doar 4 ori într-un an, iar unii "visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter"

Poliţistul SAS Marian Godină a postat pe Facebook un mesaj, în urma tragediei de la Oneşti, în care spune că el, ca poliţist, a apucat să tragă în poligon doar de patru ori într-un an, iar unele persoane se aşteaptă la lucruri mult prea avansate, în ceea ce priveşte o intervenţie mai deosebită a forţelor speciale. 

De Cristian Ionescu la 02.03.2021, 19:29

Godină a reacţionat, după dubla crimă de la Oneşti

Cazul celor doi muncitori nevinovaţi ucişi, într-un apartament pe care îl renovau, de către fostul proprietar al locuinţei, a trezit sentimente puternice în societatea românească, mulţi fiind de părere că autorităţile române ar fi trebuit să intervină în forţă sau să anihileze instant ameninţarea asupra vieţilor celor doi oameni.

A fost adusă în spaţiu public şi ideea unui trăgător de elită, un sniper, care să fie poziţionat pe blocul vecin şi care să-l anihileze pe agresor, sau chiar trupe speciale care să coboare în rapel dintr-un elicopter, deasupra blocului.

Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine. Și aș zice că...

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 2 martie 2021

"Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine. Și aș zice că au fost doar trei, dar pentru că nu-mi amintesc exact și nu vreau să mint, zic patru, deși înclin spre trei. Iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter", a scris Marian Godină pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Marian Godină spune că a tras în poligon de doar 4 ori într-un an, iar unii "visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter"