Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lacrimi şi durere uriaşă pentru Marian, băiatul înecat la Costineşti. Prietenii i-au săpat groapa pe ploaie, în tăcere

Trupul fără viaţă al lui Marian Vlase, băiatul care a murit înecat la Costinesti, a fost adus la Pungesti, pe ploaie, în lacrimile de jale ale oamenilor şi urletele câinilor. Aflaseră că băiatul a murit înecat şi urma să fie adus acasă, însă nimeni nu s-a aşteptat la o asemenea scenă devastatoare.

de Redactia Observator

la 07.09.2018 , 19:21

Trupul fără viaţă al lui Marian Vlase, băiatul care a murit înecat la Costinesti, a fost adus la Pungesti, pe ploaie, în lacrimile de jale ale oamenilor şi urletele câinilor. 

Locuitorii din Pungeşti aflaseră că băiatul a murit înecat şi urma să fie adus acasă, însă nimeni nu s-a aşteptat la o asemenea scenă devastatoare.

Băiatul era foarte iubit în sat de către toată lumea şi fusese plecat o perioadă în străinătate, în căutarea unui trai mai bun. Abia se întorsese şi toată lumea dorea sa stea de vorbă cu el, să vadă ce mai face.

Articolul continuă după reclamă

Marian Vlase moştenise de la tatăl său firea blândă, le sărea mereu în ajutor oamenilor, iar acum toată lumea îl regretă, chiar şi din alte localităţi.

„Va veni multă lume, maică, la înmormântare. O să vedeti. O să vină din Slobozia, din Stejaru si din Cursesti si de peste tot. Nu vor încăpea pe ulita din sat. Tatăl si mama sa sunt foarte cunoscuti si apreciati în comună, iar Marian era sufletul nostru. Era ca taică-su săritor si tot timpul avea o vorbă bună la el”, a spus o bătrână cu ochii în lacrimi.

Marian lucra în Germania, la Dusseldorf, la o firmă de curierat, scrie presa locală. Prevăzător, trimitea acasă toti banii. A venit acasa în concediu si în casa proaspăt renovată nu a apucat să stea decât o zi, fiindcă s-a grăbit să meargă la mare, către moarte. Câinele său credincios a început să latre a jale de când a plecat, spun oamenii din sat.

„De când au plecat la mare, câinele lor a început să urle a jale. Vercinii care aveau grijă de gospodăria postasului nu stiau ce să-i mai facă. L-au închis într-o magazie, l-au mai hutuchit, dar el tot urla, parcă făcea a rău. Noi întrebam ce are câinele, iar ei ne spuneau că nu stiu. Vă dati seama că acel animal a simtit că Marian nu o să se mai întoarcă. Si de când l-au adus pe băiat acasă, toti câinii din sat s-au apucat să urle a jale. Făceau ca atunci când sunt cutremure, când huruie pământul si animalele se sperie si devin agitate. Doamne, mare durere e în sat de la vestea mortii acestui băiat”, spune o vecină.

Cavoul, săpat de prietenii lui Marian

Prietenii lui Marian i-au făcut cavoul. Au muncit o zi si o noapte, fără să scoată în sunet, ca o datorie fată de bunul lor prieten si tovarăs.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marian Vlase a intrat în apă cu tatăl său, la Costineşti, însă a fost tras de curenți. Un bărbat a observat cum acesta se zbate în apa mării și a sărit imediat să îl ajute. Tânărul a fost scos la mal, unde i-a fost acordat primul ajutor. Părinții au asistat îngroziți la manevrele de resuscitare. Marian Vlase a fost transportat la spital, dar din păcate a decedat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere uriaşă pentru Marian, băiatul înecat la Costineşti. Prietenii i-au săpat groapa pe ploaie, în tăcere